Zonnepanelen calculatie

Hoge energierekening, lege ruimte op woning, schuur, aanbouw of in de tuin en stijgende energie kosten. Tijd voor zonnepanelen. Laat een opbrengst berekening maken door jouwtekening.nl voor  €49,95. Geïnteresseerd? stuur een E-Mail naar info@jouwtekening.nl Je twijfelt over zonnepanelen. Je weet niet of ze genoeg kan terug leveren om de energie rekening te compenseren en iedereen vertelt je iets anders. Je wilt nog geen offerten aanvragen bij bedrijven. Je twijfelt met gedachten zoals geven ze wel de correcte informatie. Ze willen graag calculeren maar je daarmee ook binden aan hun dienst. Hoe snel verdien je het terug. Je hoort te veel verschillende verhalen. Je denkt last te hebben van schaduw of een dakvlak welk niet of nauwelijks zonlicht krijgt. Vooraf zien of het achteraf de juiste keuze was. Dat is wat jouwtekening.nl als informatie geeft.. Een opbrengst berekening die wel klopt. Een kleine investering om er achter te komen of de grote investering de moeite waard is. En dat voor €49,95. Stuur een E-Mail naar info@jouwtekening.nl

Jouwtekening.nl doet enkel de berekening maken. Geen montage. Geen advies over welk bedrijf het beste is. De opbrengst berekening geeft een goed beeld van wat er kan op je dak. Een terug verdien model geeft een goed beeld van het aantal jaren waarin je de investering terug verdiend. En dit neemt twijfels weg. Geen verkoop gedrag tijdens of achteraf. Geen vervelende opvolging via de telefoon. Ik doe enkel advies geven in de vorm van een berekening voor zowel particulieren en bedrijven. Deze berekening kan gebaseerd zijn op je verbruik of omdat je geïnteresseerd bent in wat er haalbaar is in jouw situatie of omdat je wilt weten hoe zonnepanelen precies werken. Groot voordeel voor de installateur is dat deze nog enkel de materialen hoeft te calculeren. 

Voorbeeld 1

 

Hier boven zie je een mooie voorbeeld waarbij  vooraf werd gedacht dat dit huis ongunstig zou zijn. Het verbruik door het gezin is +/- 5000kWh per jaar.

Dit reken voorbeeld geeft enkel de mogelijke opbrengst weer. Hier is geen rekening gehouden met investering kosten. Lees verder voor meer informatie.

Voorbeeld 2

 

Hier boven een mooi voorbeeld van een carport. Het verbruik door het gezin is +/- 4500kWh per jaar. 

Voor maar €49,95 weten wat mogelijk is.
info@jouwtekening.nl

Natuurrijke omgeving, ligging van je huis ongunstig, monumentaal pand, beschermd dorpsgezicht. Je denkt dat het niet mogelijk is of niet rendabel door “schaduw”. Laat je niet te snel afschrikken. Laat eerst een opbrengst calculatie maken voordat je beslist om er wel of niet mee verder te gaan. Deze opbrengst calculatie geeft een goed beeld van wat mogelijk is en of het rendabel is. 

Meerdere redenen waardoor je denkt dat het niet mogelijk is of niet rendabel. Een niet zonnige kant kan toch aardige opbrengsten opleveren. Het doel van zonnepanelen is uiteindelijk het energie verbruik te verminderen of waar mogelijk neutraal te krijgen. Laat je goed informeren door jouwtekening.nl en laat voor €49,95 een opbrengst berekening maken voor jouw situatie. Het zal je verbazen wat mogelijk is. 

Ook voor zakelijke klanten is deze berekening een handige tool. Om klanten over te halen om bij nieuwbouw of renovatie direct te kiezen voor zonnepanelen. Je kunt laten zien wat er mogelijk is. 

Benieuwd naar jouw mogelijkheden, neem snel contact op met jouwtekening.nl via info@jouwtekening.nl